Naša priča je jednostavna. Obiteljski obrt u kojem pomažu svi članovi, a ima nas četvero i svatko po nešto pomogne iz svog 'faha. 

Ideja o brandu Snagator montaže je došla spontano kroz strpljiv i predan rad na montažama i sklapanju većeg broja komada namještaja, koje smo s lakoćom i zadovoljstvom odradili.

Ono što je bitno kod sklapanja namještaja je strpljenje, adekvatno znanje, alat i sistematičnost. U svom poslu gledamo da pedantno i čisto odradimo svaki monterski zadatak. Jedan od detalja kod naših montaža i sklapanja je da sa sobom nosimo aku usisavač iz jednostavnog razloga što za sobom volimo ostaviti čisto i uredno.

Koristimo suvremene alate od laserskih nivelira do tragača energetskih, vodovodnih i drugih vodova u zidu.

Prije početka montaže definiramo sve pozicije i savjetujemo  klijenta iz svog osobnog iskustva, oko najboljeg razmještaja i pozicioniranja novih elemenata namještaja.

Ponekad se neki klijentov zamišljeni razmještaj zapravo ne može realizirati na taj način jer neki elementi poput nape moraju doći na određeno mjesto a za sobom vežu i poziciju štednjaka. 

Ideja nastanka organiziranog posla kroz obrt se dugo kuhala i čekao se trenutak  da se poklope zvijezde,

trenutak shvaćanja da se može raditi jednostavan posao odgovorno pedantno i povoljno a ujedno da je taj posao nešto što ti nije problem već zadovoljstvo.

Razlog tomu je što smo sami svoji gazde i šefovi i samo to nam je dovoljan razlog da budemo zadovoljni svojim poslom.

Naziv Brand-a  je došao zakupom domene snagator.com prije nekih desetak godina i savršeno se ukomponirao u posao s montažama.

Pored Snagator montaža bavimo se dijametralno suprotnim zanimanjem koje se nadopunjuje a vezano je za virtualne tehnologije, 3D vizualizacije prostora i prikaz na različitim platformama.

Logo maskota Snagator montaže i uređenje